orkar inte att vara sjuk

2011-12-23 @ 10:15:00
Idag vaknade jag med världens halsont :( Jag orkar inte bli förkyld, för jag vill inte vara hemma från jobbet, jag vill inte vara sjuk på julafton... ORKAR INTEEEE :(

Så nu ska jag till jobbet lite tidigare för att springa in på apoteket och handla Bafucin och sedan hoppas på det bästa :)))

Ikväll så har Tumba C extraöppet inför julen så de stänger kl. 20:00. Så snacka om att man kommer hem sent idag då. Imorgon är det julafton. Och jag jobbar. Kommer bli en stressig dag.



ligger i sängen och provar att blogga från mobilen...

2011-12-14 @ 00:21:45
Jag försköer just nu blogga från min mobil... Jag tror inte att det går så bra. Haha jag kollar just nu på how i met your mother.. Det är såå nice!! Hehe skriver mer imorgon! Ciao

en uppskattad julklapp

2011-12-14 @ 00:00:43
hihi tydligen så är det tre personer som har varit inne på min blogg idag... Konstigt.. Jag har ju faktiskt inte skrivit någonting här på evigheter. :) Vilka är ni alla?? haha "alla"

I helgen så har jag jobbat (och kommer dessutom att göra det hela denna helg med...), handlat julklappar med Dajje, haft en myskväll med min fina familj och bakat julgodis.

Jag & Dajje har bakat julgodis heeela helgen vilket vi kommer att ge bort i julklapp till några i släkten :)

Det blev pepparmynta, jordgubb, tutti-frutti, lakrits och äpple :) mycket goda! En perfekt julklapp! (som dessutom är rolig att göra)




Finns att köpa på Panduro, 499 kr :))



Ebay

2011-12-08 @ 10:08:11
hihi Ebay är bäst ibland. Jag handlade för några dagar sedan tre par örhängen för endast $6,95 (alltså ca 49 kr). Jag tycker att det var billigt och kunde alltså inte säga nej :((

Jag har ju inga sådana örhängen och fjäderörhängen är ju så otroligt snyggt :))















Såhär ser de tre ut.... De vita är likadana som de blåa. De vita syns inte så bra, men båda är så otroligt vackra. De i mitten är jag lite skeptisk till... Inte lika fina som jag tyckte när jag budade... Men men, jag får väl se hur de ser ut i verkligheten då.

Nu ska jag göra champinjonsoppa och sedan hade jag tänkt att baka kanelkakor. hihi hemmafruuu nr 1






RSS 2.0