Julafton

2010-12-28 @ 19:59:35

Julafton var riktigt riktigt nice måste jag säga.
Jag och Dajje var ju hos min släkt innan vi åkte hem till hans mormor & morfar där hans släkt var. Jag och Dajje fick en hel del saker, och riktigt bra saker också.
Sällskapet var jätte trevligt hos hans mormor & morfar, och jag var lite nervös i början, men det var ju inte alls farligt ^^ Det var jätte trevligt där :)


Våra julklappar


Lite av sakerna jag fick


10 12 23

2010-12-23 @ 11:49:44
Dagen innan julafton... hihi, längtat som bara den har jag!

Idag ska jag och mamma åka ner till centrum för att handla strumpbyxor till mig och kanske annat smått & gott ;)
Sedan ska jag väl bara åka hem och städa, och börja fixa inför morgondagen.

Sitter här nu med mitt vinäger-vatten och försöker få ner allt i en klunk, men det går bara inte. Smaken är så stark och äcklig, medans eftersmaken är supergod, lite sur, ungefär som citron.
Synd att det inte kunde smaka citron hela tiden.... snyft.
Måste dricka allt innan jag äter, för det gör att fettförbränningen ökar, magsäcken (händer det ngt med... kommer ej ihåg?!), mag känner mättnadskänsla osv.

Skriver mer senare. ciao

 + = Too Thin Woman Anorexia Model ?

SATC 2

2010-12-23 @ 00:00:00
Nu ska jag kolla på SATC 2, kom nyss på att man säkert kan se den på någon av alla 1839580580 sidor på internet ;) Spenderade t.ex. hela dagen igår på att kolla på Nanny McPhee 1 & 2. SUPERKUL JU!
Älskar såna filmer, nostalgi filmer. De är de allra bästa filmerna enligt mig.

Men åter till SATC. Hoppas den är bra. För den första var ju grym.


De är ju sjuuukt snygga...


Efter filmen ska jag nog bara sova. Ska inte sitta uppe föör länge ikväll, då jag ska upp tidigt imorgon, och att eftersom mitt sötsug blir svårare att handskas med ju senare tiden blir. :/
Ska nog gå ner och hämta lite äppelcidervinäger med vatten, så jag har någonting syrligt att ha i munnen under filmens gång.

GODNATT

Saker jag önskar mig:

2010-12-22 @ 23:40:00


Jag ska nog låta bilden tala för sig själv...

hihi

2010-12-22 @ 22:32:05



kan inte låta bli att skratta...

2010-12-22 @ 22:27:51
men den här katten är sjukt söt & rolig. mjau


Fast nu i efterhand är det ju lite synd om den... Måste ha gjort ont.

10 12 22

2010-12-22 @ 19:45:43
Sitter just nu och kollar på Family Guy. haha, jag inte låta bli att skratta åt alla olika karaktärer... Alla de är ju "speciella" på sitt egna lilla sätt. haha.

Imorgon ska jag bege mig till centrum med mamma för att inhandla strumpbyxor, och kanske något mer. ;) hehe, får vara snäll helt enkelt. ^^

Sedan ska jag väl bara hem, och fixa inför fredag. Fixa = ta fram alla kläder jag ska ha, smycken, skor osv. Vill inte stressa på morgonen, det kommer bara att bli jobbigt... hatar att stressa.

Ska dessutom ge min julklapp till Dajje på julaftons-dagen. YEY, har längtat sååå himla mycket. Sjukt mycket har jag längtat. Jag vet inte varför, men det verkar som att jag är mer uppspelt än vad han själv är. :S Borde vara tvärt om.

Nu ska jag och Dajje dusha. Skriver mer ikväll. Har fått en liten skrivlust nu igen. wiee :)


Min favoritlåt just nu.


Två dagar kvar till julafton...

2010-12-22 @ 16:07:42
Nu är det bara två dagar kvar till jul. Jag längtar så himla mycket. Jag älskar julen, och det är den bästa helgdagen av alla!
Inte p.g.a. alla julklappar och sånt, utan det är mer stämningen jag gillar. Jag har så himla positiva minnen från julen från när man var liten, och det sitter kvar än idag.

Jag älskar lukten av julen, lukten av glöggen, apelsinerna, maten. Jag älskar julgranar, dom är så otroligt vackra när de är pyntade med glitter och fina kulor. Jag älskar att vara med nära och kära, och låta all irritation och trubbel glömmas.
Alla är positiva och glada, och så trevliga mot varann.


Jag förstår mig verkligen inte på de som inte tycker om julen. Visst, att öppna presenter kan ibland bli lite jobbigt. Men det är ingen anledning till att inte tycka om julen. Jag kommer alltid att tycka att julen är det bästa på hela vintern, och kommer nog aldrig tycka något annat.



Bild: Google.se



10 12 14

2010-12-14 @ 13:09:48
Hejsan svejsan.

Nu har jag haft en liten bloggpaus, och den kändes behövlig då vi har haft en hel del saker att göra under de senaste veckorna. Men nu har vi kommit in i allt, och fått iordning på det mesta.

Vi har snart bott här i en månad, och allt känns jätte bra. Vi håller ordning på allt, och stökar inte till i onödan. Vi kommer lätt överrens om hur vi ska dela upp jobben i hemmet, vilket resulterar i en bättre relation.
Jag tror och hopppas att vi kommer vara ett par hela livet. Och jag är 100 % säker på det. Så känns det just nu iallafall ^^

Igår var jag på begravning, det var Arne som lämnade jorden.
Det var en mycket trevlig dag, men lite ledsamt att se farmor & mormor Disa ledsna. Men det är inte konstigt alls.
Efter begravningen tog vi alla ett glas att dricka på Douglas i Skärholmen i väntan på taxin. Sedan begav vi oss allesammans till Hågelby, där ett stort & gott julbord väntade på oss. Där var det god mat och dricka i mängder, vilket gav ett litet utslag. Säger inte mer om det.  *hehe* :]

Men Arne skulle velat haft det så. Så det känns bra. <3



Idag skulle jag ha åkt till centrum och hem till Matilda för att plugga... Men så dety blev inte. hihi.
Jag är lite trött, och har jätte ont i magen, så tänkte åka till henne imorgon istället. Skriver mer senare.


RSS 2.0