herre gud

2011-05-23 @ 22:27:04
O M G

Såg nyss denna artikel på aftonbladet.se, snacka om att jag håller på att kissa på mig nu.... Vill verkligen inte att mitt hår ska trilla av :/ Vad fan ska jag göra då liksom!?!?!?

Läs den här: "Artikeln"

Från och med nu ska jag nog köra på riktigt färgningsmedel eller slingor!! Är så rädd nu.

S T U D E N T

2011-05-23 @ 19:13:24
Imorgon är det religionsredovisning som gäller, seminarium i Småföretagande och sedan min hemsida som ska visas för läraren, sedan är prövning i MaC på torsdag. Sedan är det chill. Jag längtar som bara den.

yey

2011-05-23 @ 09:25:39
Åh, idag är det endast 3 dagar kvar tills betygen sätts :D Det känns så himla bra, och jag har endast fyra saker kvar att göra på min "att-göra-lista". Det är:
  • Filosofi seminariu - Som jag gör idag
  • Religionsredovisning - Gör jag imorgon
  • Filosofi läxförhör - Gör jag på onsdag
  • Webbdesigns hemsidan - Gör jag tills imorgon!
Nu känns livet värt att leva igen, och jag ska leva som en kung dagarna efter betygen är satta :D

LYCKA

2011-05-19 @ 20:25:42
Åh, äntligen så har allt löst sig. Jag är så otroligt lättad över allt, och det känns nu som att man kan chilla lite mer, fast man egentligen inte kan det...

I idrotten så hade läraren sagt att jag absolut måste göra simningen för att få godkänt i kursen, fast nu så skrev hon att hon kommer att ge mig godkänt ändå. :D

I svenskan så har vi gjort fyra moment, 1: Textanalys (jag fick IG), Essä (jag fick G), Redovisning (jag fick G) och högtidstal (har jag ej gjort). Ändå så skrev hon nu att jag får Godkänt i Svenska C. :D

Fyyfan va jag är glad. Jag känner mig så otroligt lättad. Äntligen har jag det överstökat!


haha, så ful, men gör mig ändå så glad :D


min älskade mobil

2011-05-19 @ 15:29:10
Idag så har min älskade, söta mobil pajjat. Det är inte alls okej, då jag tyckte att den var så smidig och söt. Men nu går det inte att ta emot eller skicka sms, fast ingående samtal går, vet inte riktigt om utgående går också, för jag har iallafall inga pengar :(

BAJS, så nu är det bara att börja leta efter en ny mobajl :)

tandläkaren

2011-05-19 @ 15:15:30
Nu har jag äntligen kommit hem från lille helvete tandläkaren... :(

Jag fick borra i en stackars liten tand, och nu är jag bedövad i halva munnen, hela vänstersidan. Jag känner imig verkligen som ett mongo, och inte kan jag prata heller. När jag skulle köpa cigg så frågade han i kassan vad jag menade.... Tyvärr, så blir man lite mongo.

Bedövningen var den värsta jag varit med om. Den gjorde jätte ont, och sedan blev jag så jävla skakis så kan inte ens kunde hålla i tidningen.. konstigt
Och nu är jag jätte rökis sugeeen, men jag vågar inte röka innan bedövningen har släppt... Undrar om det spelar någon rol? Känns som det, men ändå inte.

Så om nu jorden går under på lördag, så har jag iallafall fina tänder när jag dör ;)

hmm, undrar varför min tandläkare hete Praktikertjänst? undrar om de praktiserar där eller vad :S


hemma-mys-och-plugg-dag

2011-05-19 @ 07:15:29
Idag ska jag vara hemma från skolan. Jag känner mig lite hängig och faktiskt så måste jag få några skolsaker färdiga... Har ju som sagt 10 inlämningar/prov som ska in inom sex dagar... Det är liksom mer än en läxa per dag. Vilket är hemskt!!

Måste dessutom skriva i min loggbok som egentligen ska in idag. Men eftersom jag prioriterar andra saker före det så lämnar jag loggboken imorgon istället. :)

Nej nu ska jag ta och skriva lite på min enskilda uppgift till UF. Den ska vara inne den 23 maj och börjar faktiskt redan bli lite små klar :)


I brist på annat...

2011-05-18 @ 23:48:49
Jag har insett att min senaste kyss… var en godnatt puss till min älskling!

Jag lyssnar på… ljudet från TV:n

Jag mår bäst när jag… har koll på allt jag har att göra

Stockholms bästa stadsdel är… gamla stan :]

Den bästa krogen heter… Nype.

Jag pratar… innan jag tänker...

Jag älskar/tycker om… min pojkvän, mina vänner, min familj & SOMMAR.

Min bästa vän(ner) är… bäst helt enkelt!

Min första "riktiga" kyss… var på "ryska posten" i typ trean eller fyran.

Jag avskyr när folk… är falska och snåla.

Kärlek är… det finaste som finns.

 

Någonstans, tänker någon… på jordens undergång den 21 maj...

Jag kommer alltid att vara… trogen mot Dajje.

Jag är hemligt förälskad i… nobody :D

Sist jag grät var… kommer faktiskt inte ihåg. Kanske en, två veckor sedan.

Min mobiltelefon är… liten, färgglad och väldigt smidig!

När jag vaknar på morgonen… så ligger jag kvar i sängen minst 15 minuter innan jag stiger upp.

Just nu tänker jag på… vilket betyg jag kommer få i Småföretagande & Projektarbetet.

Bebisar är… söta och extremt efterlängtade.

Homosexuella är… precis som alla andra?

Blondinbella är… en tjej :s

Ikväll ska jag… SOVA!!!

I morgon kommer jag… gå i skolan och sedan till tandläkaren och borris.

Jag vill verkligen… köpa en studentklänning, shoppa för minst 2000 kr och ta studenten!


The judgement day

2011-05-18 @ 22:55:32
Nu på lördag, alltså den 21 maj, är det tydligen domedagen. Det är någon amerikanare som är kristen osv,som påstår att på den dagen var det 7000 år sedan (exakt!) Noaks Ark-händelsen. Tydligen kommer det att bli en stor jordbävning där hela världen kommer att utplånas.

Tur som det är så ska jag och Dajje grilla & kröka hos Jossa och Victor den dagen, så jag hoppas att jag är jävligt packad om detta skulle inträffa :)

Fast hur många gånger har man inte hört att jorden ska gå under? Man har ju hört alla slags teorier och ingen av de har stämt hitills. Så jag menar, det är inte så troligt att det skulle hända på lördag. hope not.

Jag är iallafall inte redo för döden än. Jag vill leva mer, uppleva mer, skaffa familj, få körkort och liksom känna av hur det känns att leva på riktigt. OCH TA STUDENTEN förstås... Alltså, om det finns en Gud, så är han ju väldigt elak om han låter jordens undergång vara typ tio dagar innan min student!!! Än så länge har jag bara spenderat mitt liv åt skolan, and nothing else. Hur kul är det liksom?

Jag vill kunna få barnbarn och jag vill uppleva att vara gammal. Jag är helt enkelt inte redo för "ett nytt liv" eller att helt enkelt bli ett spöke... hmm, vet inte riktigt vad man blir när man dör. Är lite delad där... Hoppas iallafall på ett ntt liv i så fall, på en annan planet, för jag är rädd för spöken, så skulle nog inte vilja se massa varje dag :(


Kanske kommer jordens undergång att se ut såhär? Coolt i så fall!



snart studenten

2011-05-17 @ 07:42:35
Nu börjar studenten närma sig med stora steg. Det är mycket att göra nu de sista två veckorna, och jag vill bara stänga in mig under täcket, och aldrig lämna sängen förens studenten är här.

Längtar så mycket tills betygen är satta och de få dagarna i skolan när betygen är satta och man väntar på studentdagen. Det är då det roliga kommer att börja, och man kommer leka och bara chilla hela dagarna.

Betygen sätts på onsdagen den 25/5 och studenten är på tisdag den 31/5. Den 26 - 27/5 är det den årliga tältningen på skolgården. Det ska bli jätte kul. Längtar tills ångesten är över och när man kan börja chilla :) LÄNGTAAR


Detta är min "Att-göra-lista", det är en del kvar.... INTE OKEJ!


vackert

2011-05-17 @ 07:35:41
Jag har aldrig någonsin velat ha en systemkamera, förens nu. Man får så otroligt fina bilder i resultat, och eftersom jag går fotografi kurs i skolan, så har jag lärt mig alla inställningar.. ÅH, vill ha en nu nu nuu.







Hoppas att någon vill köpa min ring nu då, när jag har så fina bilder :]]

RSS 2.0