Zzz

2011-11-25 @ 08:59:30
Fyfan vad trött jag är idag. :( Somnade jätte sent igår, typ vid halv två tiden...

Men nu börjar det ordna upp sig, ska dricka upp kaffet nu och sedan hoppa in i duschen. Då blir man pigg iallafall :) Dusch + kaffe = bäst på morgonen. Wiee

Sedan ska jag iväg och jobba 12 - 18 i Liljeholmen. Det ska bli spännande om det är mycket folk som handlar skor idag :) Hoppas på det, då kanske tiden går mycket fortare.

Jag ska handla en primer från Maybelline och en puder från L'Oréal från H&M sen :) Det ska bli jätte bra. Jag har längtat efter en primer och ett puder. Kanske ska handla foundation också?? Hmm, får väl se vad som händer.


Ikväll ska jag och Dajje äta middag med Fredde och Ninni. Det ska bli gott och mysigt. Nu var det ju ett tag sedan vi åt där :) Måste ju fira in lönen på något sätt. heheee

Matte som gick i min klass ville träffas i helgen också, för Patrik fyller år idag. Så de ville att jag och Matilda skulle hänga med de ut på någon bar idag, men tyvärr så kunde jag inte :( Det vore kul någongång, och någongång ska vi alla hänga :D hihi

Nu ska jag hoppa in i duschen, vi höres senare :D Ciaao

Några tankar just nu

2011-11-24 @ 16:03:07
Ibland har jag verkligen inte lust med saker och ting.. Och ibland vill jag inte annat än det jag vill göra.

Jag får sån fruktansvärt dåligt samvete utav vissa handlingar jag måste göra. Men hur ska man göra om man inte har lust med någonting? Man kan ju inte leva åt någon annans ägnar utan man ska väl ändå göra saker för att man själv vill och känner för?

Men varför vill jag då göra som andra vill att jag ska? Jag mår jätte dåligt när jag måste ljuga för personer i min omgivning och för personer jag tycker om enbart för att jag inte ska verka vara på ett speciellt sätt. Jag måste ljuga för att de inte ska bli sura på mig, jag måste ljuga för att låtsas att jag vill något, jag egentligen inte vill.

Och det vill jag egentligen inte. Men nu vet jag att de aldrig kommer komma underfund med detta, men jag känner mig hur dålig som helst. Det känns som att jag måste ljuga för att de fortfarande ska tycka om mig. Men jag tycker fortfarande om de... Men kommer de fortfarande att tycka om mig fast jag talar sanning?

Om jag säger allt jag tycker och tänker och varför det är som det är... Kommer de orka att vänta på mig tills jag återigen får lusten? Eller kommer jag att stå ensam kvar den dagen jag verkligen vill ha de nära mig?

Jag önskar att det inte var som det är och att jag kunde göra alla glada och nöjda, även mig själv. Men just nu är det så att jag prioriterar mig själv. Kanske lite själviskt, men just nu känner jag att jag måste lägga lite energi på mig själv, och på det jag vill. Att bara jag ska få styra över mig, och ingen annan...


En fin bild från Norrköping. Mys <3


Polaroid

2011-11-21 @ 14:07:30
ÅH va sugen jag blev på att köpa en Polaroid kamera nu!! Har suttit och goglat och hittat båda bra kameror, sämre kameror, billiga, dyra, gamla, nya... ja, allt mellan himmel och jord när det gäller Polaroid.

Men dessa två är det jag helst skulle kunna tänka mig att ha.

Fujifilm Instax 210 och en Polaroid 300.

Det skulle vara kul då fotona kommer ut på en gång.


Polaroid 300 kamera




Kamera 1: CoolStuff.se - 995 kr.

Kamera
2: Kaffebrus.nu - 1 099 kr.






Det som skiljer är ju storleken på bilderna. Med den svarta (fujin) så blir det större bilder.. :) Ska försöka klura på det och se vad jag kommer fram till :) Det blir ändå inte en sån just nu, men nästa år kanske? :))

Natt

2011-11-20 @ 23:59:57
Just nu sitter jag i vardagsrummet medan Dajje är uppe i sängen och sover. Jag har nyss småätit lite chips som blev över i helgen och ska alldeles strax gå ut och röka.

Ibland önskar jag verkligen att jag kunde röka inomhus... Speciellt när det är sånt här väder (läs: Blåsigt och kallt!) så är det inte speciellt kul att gå ut.

Jag önskar att jag kunde göra som Carrie i Sex And The City.

Sitta vid datorn - Ta en cigg. Ligga i sängen - Ta en cigg. Hur skönt skulle inte det vara? :)) hehe



Men nu så är det som det är. När man röker inne så blir allt sämre. Och så menar jag verkligen ALLT!

1. Jag börjar röka mer då = Lever ett kortare liv och får sjukdomar.
2. Det blir större brandrisk
3. Det börjar stinka i huset och våra fina VITA väggar kommer sedan att vara gula.


Så min slutsats är faktiskt att det är bra att jag inte röker inne :) Fast jag ibland skulle vilja det då jag är föööör lat för att gå ut och röka. :(( Så får jag faktiskt hålla mig!!!

Natti Natti

E G O

2011-11-17 @ 09:28:06




Versace for H&M

2011-11-17 @ 09:19:47
Är det bara jag som tycker att Versaces kollektion för H&M är lite... speciell...?

Kläderna ser tantiga ut ch är väldigt fula, om man får säga så :) Vilka kommer handla de där kläderna? Och inte prata om priset. Väldigt dyrt för lilla H&M och speciellt dyrt för de fula kläderna!! uuush

kläderna är ju väldigtt spaceade om man säger så... Här är några (skräck)exempel:


Topp: 399 kr, Tröja/jacka: 999 kr, Klänning: 1299 kr



Kjol: 599 kr, Klänning: 1499 kr, Klänning: 1499 kr




Här är den ENDA snygga klänningen. 1299 kr :))) :

 

 

 

 

 


lite pyssel och mys!

2011-11-17 @ 08:01:27
Nu kollar jag på Vakna! Med the voice. :)) Det är nog det bästa programmet på morgonen! hihi

 

 

Jag och min älskling har nu i veckan fått för oss att göra olika typer av skålar/askar utav gamla virkade dukar. Det enda man behöver är vatten & trälim. Väldigt lätt :)

Vi är inte klara än, men detta är några bilder jag har tagit och vissa blev faktiskt väldigt fina! :))


Detta är t.ex. en "skål" jag har gjort av en virkad duk från min gammelfarmor.

 

Här är en skål som står på torkning...


Och så här kommer den ungefär se ut när den är helt klar!


RSS 2.0